Újdonságok

ÚJDONSÁGOK

Megérkeztek az új generációs NOBØ fűtőpanelek, melyek még pontosabb termosztáttal és még kisebb készenléti fogyasztással büszkélkedhetnek. Ezekkel a műszaki paraméterekkel a norvég gyár ismét bebiztosította vezető szerepét az iparágában.

 

ÚJDONSÁGOK

Az új sorozatú készülékek készenléti fogyasztását sikerült 0,5 W alá csökkenteni, ami még további energiamegtakarítást eredményez. Az új generációs termosztátok 0,05°C pontossággal tudják tartani a kívánt hőmérsékletet, ami még nagyobb energiamegtakarítást és komfortérzet növekedést jelent.
 
A fűtőpanel speciális kerámia fűtőbetétjét körülvevő alumíniumlamellák is módosítva lettek a még hatékonyabb hőleadás és a még keskenyebb kialakítás érdekében.
 
A fűtőpanelben nincsen semmilyen mozgó mechanikus alkatrész, ami zajt keltene, vagy csak fölösleges energiát venne fel, illetve meghibásodásokat okozhatna, ezért teljesen megbízhatóan és hangtalanul működik.
 

 

MIÉRT GAZDASÁGOS?

 
A fűtőpanelek kedvező ára alacsony beruházási költséget tesz lehetővé akár egy helyiség fűtéséről, akár egy többszintes többlakásos ház fűtéséről legyen szó. Ezzel a kedvező beruházási költséggel és az energiatakarékos üzemeltetéssel nem csak az egyéb elektromos fűtésrendszereket előzi meg gazdaságosság tekintetében, hanem - a fatüzeléses rendszereken kívül - versenyre kel bármely energiahordozóval.
 
A rendszer lényegét az elektronikus termosztátok adják, mely sokkal pontosabb hőmérséklet beállítást tesz lehetővé, mint más hagyományos megoldás (maximálisan 0,5 °C eltérés egy teljes szoba légterében). A saját termosztátok további előnye, hogy minden helyiségnek külön lehet megadni a kívánt hőmérsékletét.Mindezt kiegészítik és komplett rendszerré teszik a különböző, programozható termosztátok, melyekről részletes információkat az alábbiakban olvashat.
 
 

 

PROGRAMOZÁS

 
A panelek elektronikus termosztátjai 0,05 °C pontos hőmérséklet-tartást tesznek lehetővé, melyek működését a programozás segítségével maximálisan a saját igényünkre tudjuk szabni.
 
A programozást úgy kell elképzelni, hogy minden egyes panelen két hőmérsékletet (takarék, komfort) lehet beállítani, melyek azt biztosítják, hogy amikor nem használják a helyiséget, akkor (egy csökkentett) takarék, míg amikor otthon vannak, akkor (egy magasabb) komfort hőfokot lehet beállítani.
 
A két hőmérséklet úgy állítható be a hét bármely napjára és órájára, ahogy azt a változó igények megkövetelik. A programbeállítástól kezdve teljesen automatikusan működik a rendszer, ami további energiamegtakarítást és kényelmet jelent.
 
 

TAKARÉKOSSÁG

 
A panelek elektronikus termosztátjai 0,05 °C pontos hőmérséklet-tartást tesznek lehetővé, melyek működését a programozás segítségével maximálisan a saját igényünkre tudjuk szabni.
 
A készülék készenléti fogyasztását 0,5 W alá sikerült csökkenteni, ami még további energiamegtakarítást eredményez.  
 
A panelek teljesítményei 250-2000 W-ig változnak, melyek különböző méretekben léteznek. A falra szerelve, a faltól mért vastagságuk mindössze 9 cm, magasságuk 20 cm vagy 40 cm, a hosszuk pedig teljesítménytől függően változik.
 
 

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Fizetendő:

0 Ft