Padlófűtés vezérlés
Padlófűtés vezérlés
Padlófűtés vezérlés
Padlófűtés vezérlés

Padlófűtés vezérlés

A fűtőszőnyegek tökéletes megoldást nyújtanak a csempézett padlók, fürdőszobá és egyéb nedves helyiségek fűtésére, de parketta vagy laminált burkolat esetén is kiváló választás lehet a Nobo padlófűtési rendszere. Nobo elemekkel a meleg padló élményét és kényelmét mostantól bármilyen formájú padlófelületen meg tudja valósítani, és miután megtapasztalta a Nobo fűtőszőnyeggel szerelt padló kényelmes melegét, többé nem akar majd visszatérni a korábbi fűtési megoldásokhoz.

Padlófűtés vezérlése Nobo NTB szobatermosztátokkal:

A Nobø padlófűtés tökéletes vezérlőegysége a méltán népszerű NTB 2R és NTB 2T. Amikor a Nobø padlófűtés-termosztátjának fejlesztésén dolgoztunk, a használhatóságot tekintettük fő szempontnak. Az NTB 2T helyi vezérléssel, míg az NTB 2R központi vezérléssel is üzemeltethető termosztátok. A termékeket a piac rögtön megszerette, hiszen rendkívül könnyen integrálható a Nobo koncepció részeként is.

NTB termosztátok jellemzői:

 • Színes digitális kijelzés
 • Könnyen olvasható nagy kijelző
 • Nappali és éjszakai hőmérséklet állítás
 • Hőmérő kiejlzés
 • 22kOhm-os padlószenzort tartalmazt
 • Levegő / padló / meleg burkolat / teljesítmény szabályozás üzemmód 
 • Egyedi programozási lehetőség
 • Nobo központi vezérléshez csatlakoztahtaó (NTB 2R)
 • 16A direkt terhelhetőség
 • Kalibrálási lehetőség
 • Több padlószenzor érték beállítható 
 • Adaptív indítás (helyi programozás esetén)

Az NTB-2R és NTB-2T szobatermosztátok az adaptív indításnak köszönhetően már a beállított időpontra felfűtik a helyiséget, amit az előző 10 nap hőmérséklet- és időértékeiből számít ki. Ez a funkció csak az önálló, saját felületen elvégzett programozás esetén használható.

Amennyiben az NTB-2R termosztát az  Eco Hub-bal történő vezérlésre van állítva, ekkor az adaptív funkció nem lép működésbe, de az alacsonyabb energiafelhasználás és a magasabb fűtéskomfort még sosem volt ennél egyszerűbb. Mindössze egy új Nobo Energy Control alkalmazás (okostelefonra vagy táblagépre) és a Nobo Eco Hub központi vezérlő szükséges hozzá.

A Nobo NTB termosztátok alkalmasak meglévő padlófűtés vezérléséhez is, mivel a termosztátban nem csak a Nobo gyári padlószenzor értéke adható meg, hanem más gyártók értékeit is beállíthatjuk. Ennek köszönhetően padlószenzor vagy burkolat csere nélkül is telepíthető a meglévő fűtéshez. 

 

Nobo Energy Control - NTB 2R

A Nobo Energy Control egy vezeték nélküli energiaszabályozó rendszer, ami lehetővé teszi otthona fűtésrendszerének irányítását az egész család számára, egy okostelefon vagy egy táblagép segítségével. Az NTB 2R szobatermosztát képes csatlakozni a rendszerhez, így könnyedén a mobil eszközeinkről szabályozhatjuk a padlófűtésünket.

A Nobo Energy Control könnyen és gyorsan telepíthető, és ha kész, az otthonára szabott, egyéni fűtésprogramok beállítása már gyerekjáték.

A Nobo Energy Control akár 25%-kal is csökkentheti a fűtésköltségét. A fűtőpanelek teljes és átfogó vezérlése révén egyszerűen csökkentheti azoknak a helyiségeknek a hőmérsékletét, amelyeket nem használ, illetve szabályozhatja a hőmérsékletet egy applikációval, függetlenül attól, hogy hol jár éppen a világban.

 

NOBO EcoHub

 

A rendszerhez szükséges a Nobo ECO HUB üzembehelyezése, melyet egy Wi-Fi képes routerhez kell csatlakoztatni. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni. A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.

 

 

termék típusok

Készlet
Termék
Leírás
Mennyiség
Szín
Egységár
Egységár **Akciós ár
 
 • Készlet:

  Termék:

  Leírás:

  Mennyiség:

  Szín:

  Egységár:

  NOBO NTB
  NOBO NTB-2R Digitális szobatermosztát, EcoHub
  50 000 Ft
 • Készlet:

  Termék:

  Leírás:

  Mennyiség:

  Szín:

  Egységár:

  NOBO NTB2
  NOBO NTB-2T Digitális szobatermosztát
  45 000 Ft

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Fizetendő:

0 Ft