Fürdőszobai megoldások
Fürdőszobai megoldások
Fürdőszobai megoldások

Fürdőszobai megoldások

Kedves Vásárlóink! A megnövekedett forgalom miatt a rendelések feldolgozása a megszokott 1-2 napnál több időt vehet igénybe, amiért előre is a türelmüket, megértésüket kérjük! Köszönjük!

 

Törölközőtartóval ellátott fűtőpanelek fürdőszobákba és vizes helyiségekbe.
 
A TRP-100 modellek kizárólag helyileg programozhatóak a készülék oldalán található beépített termosztáttal.
 
Amennyiben ECO-HUB-bal is vezérelhető fűtőpanelt szretne vásárolni, nálunk bátran választhatja az ízlésének megfelelő kialakítású fűtőpanelt, mert a NOBO Fjord, az Oslo és az Oslo Glass sorozat mindegyike megfelel az IP 24-es érintésvédelmi szabványnak. Ennek megfelelően biztosítják a fröccsenő víz elleni védelmet, melynek köszönhetően bármelyik termékünket nyugodtan felszerelheti a vizes helyiségekbe, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, vagy akár uszodáról.
 
A készülékek padlószinttől mért ideális távolságát a gyártó 10-15 cm-ben jelöli meg, de a kis méretű helyiségekben akár 50-60 cm magasan is felszerelhetők. Ekkor a fűtőpanelek hatásfoka még nem változik meg jelentősen, egyedül a termosztáton kell magasabb értékeket beállítani a lent mérhető értékekhez képest.
 
Amennyiben még bizonytalan a megvásárolandó készülék kialakításával és teljesítményigényével kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a Készülékajánlónkat!

termék típusok

Készlet
Termék
Leírás
Mennyiség
Szín
Egységár
Egységár **Akciós ár
 
 • Készlet:

  Termék:

  Leírás:

  Mennyiség:

  Szín:

  Egységár:

  TRP 100 W
  Fürdőszobai fűtőpanel - Fehér - 1000 W - 42x108 cm
  95 000 Ft
 • Készlet:

  Termék:

  Leírás:

  Mennyiség:

  Szín:

  Egységár:

  TRP 100 M
  Fürdőszobai fűtőpanel - Tükör - 1000 W - 43x110 cm
  154 000 Ft

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Fizetendő:

0 Ft