Rendkívüli tájékoztató

Kedves Vásárlóink!


Az elkövetkező időszakban különösen fontos a NOBO Magyaroszág és valamennyi viszonteladója számára, hogy közösen, összetartva tegyünk mindenki egészségéért és biztonságáért, a Vásárlóinkért és Munkatársainkért is, a pult, a pénztár mindkét oldalán. Ezért kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.

A boltban egyszerre csak két vásárló tartózkodhat és az ügyféltérbe való belépés előtt kérjük, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítővel alaposan dörzsölje át a kezét!

Kérjük, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljon, hanem támaszkodjon a környezetében a fiatalabb generáció segítségére.

Javasoljuk azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

Nyitvatartási idők

A járványhelyzet visszaszorítása érdekében hozott kormányrendelet értelmében áruházunk március 17-től 9-15 óráig tart nyitva!

Kiszállítási információk

Tájékoztatjuk, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, a szállító partnereinktől kapott tájékoztatás alapján a nagyméretű csomagoknál igénybe vehető szolgáltatásunk végrehajtásával kapcsolatban 2020.03.17-től visszavonásig az alábbi változások történtek:
 

 • - A szállítandó termékeket az ingatlan bejárati ajtajában adjuk át, az ingatlanokba a szállítók nem mennek be.
 • - Mivel a cél a lehető legkevesebb időt tölteni az átadással, a termékeket kollégáink nem csomagolják ki és a csomagoló anyagot nem szállítják el.
 • - A futárszolgálat kollégái megkérik az átvevőt , hogy az átvételi dokumentumok aláírásához saját íróeszközüket használják!
 • - Szállító partnereink minden címzettel előre egyeztetnek és az alábbi esetekben nem adják át a terméket:
  • A címzett volt külföldön az elmúlt 14 napban
  • Az átvevő alsó vagy felső légúti megbetegedésben szenved
  • Abban az esetben ha ügyfél nem tud magyarul és angol nyelven sem tudjuk tisztázni a kérdéseinket
  • Ha a címzett hatósági házi karantén alatt áll (járványügyi megfigyelés alatt álló személy)
  • Amennyiben a szolgáltató partnerük futára a helyszínen úgy ítéli meg, hogy a csomag kézbesítése kiemelt egészségügyi kockázattal jár.Kérjük vásárlóinkat, hogy lehetőség szerint válasszák a weboldalon történő átutalásos fizetési módot, hogy a készpénzmozgást a futárok és a vásárlók között minimalizálhassuk!

Köszönettel:

NOBO Magyarország

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Fizetendő:

0 Ft