Okostelefonról vezérelhető fűtőpanelek

Nobo Eco Hub központi vezérlő segítségével

Bővebben

Az új digitális elektronika az eddigi legpontosabb hőérzékelést nyújtja

Még egyenletesebb hőmérséklet

Piacvezető megoldások

Letisztult időtálló norvég design

Letisztult időtálló
norvég design

A NOBØ az egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó cég Európában. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok és fűtéstechnikai kiegészítések.

Gazdaságosság szem előtt

gazdaságosság
szem előtt

A fűtőpanelek kedvező ára alacsony beruházási költséget tesz lehetővé akár egy helyiség fűtéséről, akár egy többszintes többlakásos ház fűtéséről legyen szó. Ezzel a kedvező beruházási költséggel, a karbantartás mentességével és az energiatakarékos üzemeltetéssel nem csak az egyéb elektromos fűtésrendszereket előzi meg gazdaságosság tekintetében, hanem versenyre kel bármely energiahordozóval.

Energiatakarékosság felsőfokon

Energiatakarékosság
felsőfokon

 

A fűtőpanelben egy speciális kerámia fűtőbetét biztosítja a legalacsonyabb energiafelhasználást, melyet elektronikus termosztát vezérel. Ennek köszönhetően pontosan tudjuk a szobák hőfokát beállítani, így nincs fölösleges energiafelvétel. A technológia teljesen hangtalan működést biztosít.

Programozás, szabályozhatóság

Programozás,
szabályozhatóság

Az egyedi termosztátok programozással vagy a legmodernebb internet alapú távvezérléssel is bővíthetőek. A programozással a lakásunk vagy házunk fűtését az életvitelünkhöz igazíthatjuk, így jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.

Az okostelefonról vezérelhető fűtésrendszer minden igényt kielégítő megoldást biztosít, legyünk bárhol is a világban.

Minőség, garancia

Minőség, garancia

A NOBO termékek nem csak tervezésükben norvég, de a gyártás is Norvégiában van, ez garantálja a legmagasabb minőséget. Az egyedülálló 5+5 éves garancia is ezt biztosítja. Minden termékekre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk. A termékgarancia mellett fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon már 24 éve sikeresen forgalmazzuk a NOBO készülékeket és cégünk nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű szolgáltatásra is.

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Fizetendő:

0 Ft