Okostelefonról vezérelhető fűtőpanelek

Nobo Eco Hub központi vezérlő segítségével

Bővebben

Iparági újdonság a készenléti fogyasztás terén

Elkötelezettebb zöld szemlélet

Piacvezető megoldások

Letisztult időtálló norvég design

Letisztult időtálló
norvég design

A NOBØ az egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó cég Európában. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok és fűtéstechnikai kiegészítések.

Gazdaságosság szem előtt

gazdaságosság
szem előtt

A fűtőpanelek kedvező ára alacsony beruházási költséget tesz lehetővé akár egy helyiség fűtéséről, akár egy többszintes többlakásos ház fűtéséről legyen szó. Ezzel a kedvező beruházási költséggel, a karbantartás mentességével és az energiatakarékos üzemeltetéssel nem csak az egyéb elektromos fűtésrendszereket előzi meg gazdaságosság tekintetében, hanem versenyre kel bármely energiahordozóval.

Energiatakarékosság felsőfokon

Energiatakarékosság
felsőfokon

 

A fűtőpanelben egy speciális kerámia fűtőbetét biztosítja a legalacsonyabb energiafelhasználást, melyet elektronikus termosztát vezérel. Ennek köszönhetően pontosan tudjuk a szobák hőfokát beállítani, így nincs fölösleges energiafelvétel. A technológia teljesen hangtalan működést biztosít.

Programozás, szabályozhatóság

Programozás,
szabályozhatóság

Az egyedi termosztátok programozással vagy a legmodernebb internet alapú távvezérléssel is bővíthetőek. A programozással a lakásunk vagy házunk fűtését az életvitelünkhöz igazíthatjuk, így jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.

Az okostelefonról vezérelhető fűtésrendszer minden igényt kielégítő megoldást biztosít, legyünk bárhol is a világban.

Minőség, garancia

Minőség, garancia

A NOBO termékek nem csak tervezésükben norvég, de a gyártás is Norvégiában van, ez garantálja a legmagasabb minőséget. Az egyedülálló 5+5 éves garancia is ezt biztosítja. Minden termékekre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk. A termékgarancia mellett fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon már 24 éve sikeresen forgalmazzuk a NOBO készülékeket és cégünk nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű szolgáltatásra is.

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Fizetendő:

0 Ft