FŰTÉSKORSZERŰSÍTÉSI TÁMOGATÁS - UPDATE

Maszkkal a Gyermekekért!
 
Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Széchenyi Terv Plusz „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázat terveztétől eltérően a végleges kiírásban a fűtőpanelek támogatása jelentősen korlátozásra került.
 
A 2.1.2. c. pontja értelmében:
 
a meglévő fűtési rendszer kiváltása, új, energiahatékony, legfeljebb 12 kW fűtési teljesítményű levegő-levegő, vagy levegő-víz hőszivattyú beépítésével (beleértve a meglévő fűtési rendszerre való hatékony rákötéshez elengedhetetlen tevékenységek elvégzését. Infra- és fűtőpanelek kizárólag kiegészítő fűtésként támogathatók, azaz ingatlanonként legfeljebb 2 db infra- vagy fűtőpanel kiépítése támogatható egyenként legfeljebb 6 m2 nagyságú helyiség fűtésére);
 
Ennek megvalósítását a 3.1. pontban az alábbiakban számszerűsítik:
 
A 2021. évi pályázati körben az elszámolható maximális fajlagos költségek (áfa-val növelt bruttó összegek anyag- és munkadíjjal együtt):
 
fűtőpanel 1 db (beszereléssel):80.157 forint;
fűtőpanel maximális díja 1 ingatlanban: 140.915 forint;
 
 
A beruházást kizárólag regisztrált kivitelezők végezhetik.
 
A fent megjelölt információk nem tekinthetők teljesnek, a további információkért kérjük, keresse fel a pályázat minden részletét tartalmazó https://napelem.palyazat.gov.hu/ weboldalt!
 

 

2021. október 30.

 

 

Jelenleg 0 termék van a kosárban

Payable:

0 Ft